Bedrijfsfilm | een kijkje achter de schermen

Veel meer dan het maken van een video over een bedrijf! Wij nemen je mee in het hele proces. Onze begeleiding en adviezen zijn naast onze ruime ervaring en creativiteit ook gebaseerd op een bedrijfskundige achtergrond.

Wij brengen jouw passie in beeld

Samen met Elevator Productions zorg je ervoor dat de passie er vanaf straalt en laat je zien dat jouw medewerkers plezier hebben in hun werk en dat jouw organisatie of bedrijf goed is in wat jullie doen. Om jouw bedrijf goed in beeld te brengen wordt de muziek gemixt om het juiste gevoel te creëren. Je kunt daarnaast kiezen voor een ervaren voice-over, zelfs voor een andere taal. Het toevoegen van een animatie om het verhaal te versterken of opnames vanuit de lucht met behulp van een drone zijn ook enkele voorbeelden van mogelijkheden die Elevator Productions kan bieden.

Onze ervaring is dat wanneer de medewerkers bij het produceren van de video betrokken worden er een breed gedragen en kwalitatief beter eindresultaat wordt gecreëerd. Daarnaast hebben we tijdens Co-Creatie sessies in de praktijk ervaren dat het “samen creëren” met jullie team een fantastische vorm van teambuilding is.

Vanuit vertrouwen werken naar een mooi eindresultaat
Bas - Elevator Productions

Je ziet het; een bedrijfsvideo is de ideale manier om in contact te komen met je (potentiële) klanten. Wil je inspelen op deze trend met jouw eigen bedrijfsvideo? Een door ons gemaakte professionele productie geeft jouw bedrijf het podium dat het verdient.

Bekijk onze bedrijfsfilms