Live stream

 

Live stream | Interactie met je doelgroep

Wij zetten voor jou een sfeervolle en strakke live stream op, met interactie met de kijker.

Dit doen we zodat jij kan blijven doen waar je goed in bent; van een productpresentatie geven, kennis delen, tot een live online discussie met iemand op een andere locatie.

In onze studio, op locatie of op afstand vanuit huis?

Het maakt niet uit waar je bent of waar de sprekers zijn. We kunnen de livestream op locatie regelen en zelfs extra sprekers op afstand in laten bellen.

Wil je helemaal geen persoonlijk contact, dan regelen we alles compleet op afstand met onze webinar-kit.

Meer weten over de mogelijkheden bel: 073-7600169

Ik heb meer omzet dan voor corona door deze live stream
Job Nijhoff - Hellobier

Je hoeft geen Youtuber te zijn

Zoals Job in deze video verteld hoef je echt geen presentator te zijn. Je moet vooral blijven doen waar je goed in bent. Wij ondersteunen je met een kwalitatieve stream en coachen je door de livestream heen.

We laten bijvoorbeeld de nuttige vragen van de kijkers aan jou zien, zodat je niet zelf alle interactie tussen de kijkers hoeft mee te krijgen. Verder merken wij dat de kijkers erg blij zijn met het feit dat je probeert om in contact met ze te blijven.

Live interactie via chat

Via een chatbox naast de video kan er interactie tussen de kijkers ontstaan. Ook halen we belangrijke opmerkingen of vragen direct in beeld om live te behandelen. Zo bouw je een band op met de kijker en voelt die zich betrokken.

Youtube of Facebook Live?

Het maakt niet uit waar je naar wil streamen, we kunnen naar meerdere platforms tegelijk uitzenden.

Per platform wordt de data geregistreerd. Van hoeveel kijkers, aantal chatters, tot gemiddelde kijktijd. Hiermee kunnen we samen iedere livestream beter maken en richten op jouw doelgroep.

Een livestream van deze kwaliteit is uniek
Job Nijhoff - Hellobier

Live: Online Bierproeverij

Om 20.00 uur zat iedereen thuis klaar met het bestelde speciaalbier pakket en de livestream op TV. Job presenteert vanuit de kroeg een complete bierproeverij om de kijkers thuis toch een beetje het kroeggevoel mee te geven. Met 247 kijkers en 1.144 chat-berichten was het een gezellige avond.

We hebben een sfeervolle setting neergezet waarbij alles goed uitgelicht is om de sfeer van de kroeg te behouden. Dit, zodat Job en het bier dat hij presenteert duidelijk naar voren komen.

Live: Q&A Bibliotheek Den Bosch

Voor RUW Den Bosch mochten we een live stream verzorgen vanuit onze studio.

Hierbij belde Roanne (schrijfster) in via videobellen zodat er een gesprek kon ontstaan tussen Roanne en Ruud (presentator).

Tijdens deze live sessie kwamen er verschillende vragen via YouTube en Facebook Live voorbij die direct in de livestream behandeld werden.