Vloggen |een trend op social media

Een korte, vlotte en speelse video, dikwijls met humor om zelf jouw ‘brand’ of verhaal te ondersteunen. Door regelmatig te vloggen wordt jouw klant getrokken door de kracht van de herhaling. Hiervoor wordt in één keer een serie video’s gemaakt die daardoor per productie goedkoper zijn.

Professionele begeleiding

De mogelijkheid bestaat om in een workshop te leren hoe je op een simpele manier met bijvoorbeeld je telefoon een goede Vlog kunt maken. Een Vlog hoeft niet altijd een top-kwaliteit beeld te hebben. Dit is afhankelijk van jouw doelgroep en budget. Wij kunnen ook samen met jou in één keer een serie video’s maken die daarmee per productie goedkoper zijn. Om te voorkomen dat de video niet het door jou gewenste effect heeft wordt de editing of montage altijd door ons gedaan. Met onze ervaring en adviezen zit achter de mogelijk relaxte en ongedwongen uitstraling van jouw Vlogs toch een kwalitatief goed verhaal.

Bekijk onze Vlogs
Klanten herkennen je al van het Vloggen als je langskomt

Om te voorkomen dat de video niet het door jou gewenste effect heeft wordt de editing of montage altijd door ons gedaan. Met onze ervaring en adviezen zit achter de mogelijk relaxte en ongedwongen uitstraling van je vlogs toch een kwalitatief goed verhaal.