Onze werkwijze | Co-Creatie blijkt succesvol

Wij hebben ervaren dat het belangrijk is om diverse disciplines uit jouw hele organisatie in de beginfase bij het proces te betrekken. Co-Creatie is de essentie van onze werkwijze.

Dat je zoveel in één dag kan bereiken
Alex - Provincie Flevoland

Co-Creatie een krachtig proces

In een tijd van zelfsturende teams en situationeel leiderschap is de video of animatie in Co-Creatie het ultieme middel om als (project)team de creatieve samenwerking aan te gaan. Onder deskundige begeleiding van ons professionele team realiseren we samen in één dag de basis voor een videoproductie. Iedereen is vanaf de start sterk betrokken en blijkt dan ook trots te zijn op het gezamenlijke eindresultaat.

Bij het “samen creëren” krijg je als opdrachtgever een belangrijke rol in het proces. De stakeholders uit jullie organisatie leggen in een op deskundige wijze begeleid interactief proces de basis voor een kwalitatief hoogwaardige video of animatie. De bedrijfskundige kennis bij de projectleiding biedt naast het creatieve aspect de mogelijkheid om op een ander niveau mee te denken over het door jou gewenste resultaat.

We hebben nu in één dag helder waar we al een paar jaar over praten