Handgemaakte Animatie - Elevator Productions

Handgemaakte Animatie

In Co-creatie met jou

Sluiten

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uniek karakter

Handgemaakte animaties hebben een hele eigen charme en bieden voordelen ten opzichte van Digitale Animaties. Het vakmanschap, geduld en oog voor detail dat nodig is bij het maken van Handgemaakte Animaties leidt tot verfijnde en bijzondere resultaten. Via technieken zoals tekenen, karton, papierknipsels en Stop-motion bieden Handgemaakte Animaties een grote mate van creatieve vrijheid en weten ze vaak enthousiasme op te wekken bij de kijker.

Laat je inspireren door de video’s op deze pagina!

Whiteboard Animatie: persoonlijk en creatief

Sinds 2015 zijn wij gespecialiseerd in handgemaakte Whiteboard Animaties, waarbij tekeningen stapsgewijs worden opgenomen op wit papier met de tekenaarshand in beeld. Ideaal om op een creatieve en persoonlijke manier jouw missie of visie over te brengen.

Table Stories: oneindige mogelijkheden

Table Stories bieden animaties met materialen zoals karton, klei en kleine poppetjes, wat zorgt voor eindeloze mogelijkheden en een unieke uitstraling. We creëren personages en objecten die specifiek zijn afgestemd op jouw verhaal en merkidentiteit, waardoor Table Stories zowel visueel aantrekkelijk als creatief communicatief zijn.

A video
Bekijk video

Handgemaakte Animatie – Het echte gesprek

Promovideo
Handgemaakte Animatie met Whiteboard Animatie

Hazenberg – Nico de Bont

A video
Bekijk video

Rushed – Award Winner

Stop Motion
Handgemaakte Animatie

Productie voor inzending – Polako

A video
Bekijk video

Informatieve Animatie Basisinkomen

Table Story
Handgemaakte Animatie

Stichting Basisinkomen

Bekijk ons portfolio

Stop-motion: prachtige visuele ervaring

Onze Stop-motion animaties zijn uniek en bieden een betoverende visuele ervaring. Deze kunstvorm brengt objecten en materialen tot leven om een verhaal te vertellen, waarbij elk frame handmatig wordt gemaakt en bewerkt voor een unieke uitstraling en sfeer. We integreren graag Stop-motion animaties in onze projecten en brengen jouw verhaal tot leven met deze prachtige techniek.

Co-creatie: samenwerking voor het perfecte resultaat

Co-creatie is essentieel bij onze animatieproducties. We werken nauw samen met jou om jouw visie te begrijpen en jouw verhaal te visualiseren. Tijdens een dagsessie ontwikkelen we samen het script en storyboard voor een duidelijk beeld van het eindproduct. Op deze manier zorgen we ervoor dat de animatie perfect aansluit bij jouw behoeften en doelgroep.

Meer over Co-creatie

Breng jouw verhaal tot leven

Of je nu op zoek bent naar een Whiteboard Animatie, Table Story of Stop-motion animatie, we helpen je graag om jouw verhaal tot leven te brengen met Handgemaakte Animaties. Neem contact met Bas op om jouw ideeën te bespreken en ontdek hoe wij je kunnen helpen om jouw visie te realiseren.

Neem contact op met Bas