Co-creatie - Elevator Productions

De kracht van Co-creatie

Jouw verhaal versterkt door samenwerking

Sluiten

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bij ons staat co-creatie centraal voor verbluffende animatie- en videoproducties. Samen met jou en jouw team zetten we in één dag de kaders neer en werken we aan een visueel aantrekkelijk eindresultaat.

Wat is Co-creatie?

Co-creatie is een krachtige manier van samenwerken waarbij wij als professionals op het gebied van video- en animatieproducties onze expertise combineren met de kennis en input van jou en jouw team. Samen streven we naar het beste eindresultaat en werken we aan een productie die aansluit bij de wensen en behoeften van jouw organisatie.

Co-creatie in één dag

Wij organiseren Co-creatie sessies in onze studio. Tijdens deze sessie bepalen we in de ochtend de kaders aan de hand van ons LiftPlan (download hier het LiftPlan). Hiermee creëren we samen met jou en jouw team de basis voor de productie. In de middag werken we het script en het storyboard uit. We hebben jullie input nodig om de inhoud te bepalen en zo een verhaal te maken dat overkomt en perfect aansluit bij wat jullie willen overbrengen.

Het verloop van de dag

De experts aan tafel

Het is belangrijk dat alle personen die inhoudelijk belangrijk zijn voor de productie, inclusief de beslissingsbevoegde personen, aanwezig zijn tijdens de Co-creatie sessie. We hebben jullie input nodig om samen de kaders neer te zetten, maar ook voor de inhoud. Zo kunnen we samenwerken aan een productie waarin alle belangrijke aspecten aan bod komen. Wij zijn de experts op het gebied van het maken van een verhalende video of animatieproductie. Jullie zijn de inhoudelijke experts, zo maken we samen een krachtige productie.

Neuzen

Onze Co-creatie sessies helpen niet alleen om de kaders en inhoud van de productie te bepalen, maar ook om de neuzen dezelfde kant op te krijgen en het draagvlak binnen de organisatie te vergroten.

Het LiftPlan

Onze Co-creatie sessie heeft het LiftPlan als basis. Het is een door ons ontwikkelde tool die helpt om snel en efficiënt de kaders van de productie neer te zetten. Het LiftPlan is gebaseerd op jarenlange ervaring in het vak en heeft zich bewezen als een krachtige methode om tot een helder plan te komen. In het LiftPlan gaan we samen dieper in op de doelstellingen, de doelgroep, de boodschap en de gewenste stijl van de productie. Door dit helder te hebben, ontstaat er een sterke basis voor de verdere uitwerking van het project. Het LiftPlan helpt ons om gericht te werken en voorkomt dat we tijd verspillen aan zaken die niet bijdragen aan het gewenste resultaat.

Download het LiftPlan

Breng jouw verhaal tot leven

Wij geloven in Co-creatie. Door samen te werken met jou en jouw team zorgen we ervoor dat we jouw verhaal op de best mogelijke manier tot leven laten komen. Benieuwd naar wat wij voor jullie organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en plan een Co-creatiesessie in in onze Studio.

Contact