Over ons - Elevator Productions

Over ons

Ons verhaal

Sluiten

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons verhaal kwam tot leven in 2011

Elevator Productions heb ik, Bas van den Ing, in 2011 opgericht. Vanuit mijn passie voor video en mijn bedrijfskundige achtergrond ben ik gestart met Elevator Productions. Met mijn team van professionals en de focus op kwaliteit en transparantie hebben we inmiddels vele succesvolle producties afgeleverd voor klanten in diverse branches. Al jarenlang vertrouwen gerenommeerde klanten zoals Samsung op ons. Ze zijn steeds weer enthousiast en verrast door onze unieke, innovatieve ideeën en producties! We blijven groeien en ons ontwikkelen, altijd met de ambitie om jou de beste kwaliteit en service te bieden!

Neem contact op met Bas
Portret Bas van den Ing

Ons adres:

De Bloemendaal 10
5221EC  Den Bosch

Voor en achter ons pand is voldoende parkeergelegenheid, zie afbeelding.

Contact:

Tel: 073-7600169
Mail: info@elevatorproductions.nl

Bezoek ons hier
Parkeermogelijkheden aangegeven met pijlen. Deze geven parkeerplekken aan voor en achter het pand van Elevator Productions.

Groeiend team

Bij Elevator Productions werken we met ervaren professionals die staan voor transparantie, samenwerking en betrokkenheid. Ons toegewijde team zet zich volledig in om jou, als opdrachtgever, te ondersteunen bij het realiseren van je doelen. Jouw verhaal wordt op een boeiende en vooral onderscheidende wijze in beeld gebracht. Onze specialisten op het gebied van het schrijven van teksten en ondersteunende muziek helpen bij het creëren van een mooie productie. Binnen ons team hebben we een succesvolle en door klanten positief ontvangen werkwijze ontwikkeld. Er worden regelmatig innovatieve nieuwe producten ontwikkeld die onderscheidend zijn en jouw verhaal in de spotlights zetten.

Met co-creatie kom je echt tot een passende productie

Eigen Studio

Onze studio is multifunctioneel en biedt de perfecte omgeving voor productpresentaties, Handgemaakte Animaties, Livestreams en zelfs Green Screen opnames. Daarnaast beschikken we over een vergaderruimte met houten panelen, die we ook gebruiken voor Co-creatie sessies, dan kunnen we lekker al onze ideeën op de muur prikken. Ons kantoor is de plek waar jouw productie tot leven komt en waar de koffie altijd klaarstaat.

Film & Animatiestudio

Langdurige samenwerking

Bij Elevator Productions streven we naar een langdurige samenwerking op basis van transparantie en eerlijke communicatie. We vinden het belangrijk dat je niet betaalt voor wat wij in huis hebben, maar voor wat je echt nodig hebt. Door regelmatig met vaste klanten te werken, weten we dat een langdurige samenwerking leidt tot de beste resultaten. Onze opdrachtgevers willen blijven werken met een enthousiast professioneel team dat steeds weer nieuwe verrassende en effectieve producties oplevert.

Neem contact op met Bas