Film - Elevator Productions

Jouw film komt tot leven

Co-creatie, met jou

Sluiten

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Animatie versterkt film

Wij kunnen jouw film met animaties versterken. Onze animaties worden speciaal voor jouw ontwikkeld en vullen jouw verhaal zowel visueel als inhoudelijk aan. Hierdoor krijgt de kijker een nog duidelijk beeld van jouw boodschap en komt jouw verhaal nog beter tot leven.

Film met animatie

Echte verhalen

Wij geloven in het krachtige effect van echte verhalen. Daarom zetten we graag mensen centraal in onze filmproducties door het afnemen van interviews. Dit maakt jouw verhaal authentieker en geeft een betere connectie met de kijker. Dit is bijzonder effectief in Referentie- en Testimonialvideo’s, maar kan ook bij Bedrijfsfilms een versterkend effect hebben. Niet ieder verhaal heeft uitgebreide animaties nodig om goed over te komen.

Verhalende Videoproductie

Co-creatie is de sleutel tot een gerichte en efficiƫnte filmproductie

Co-creatie

Met onze unieke aanpak van Co-creatie zijn wij in staat om jouw verhaal op een manier tot leven te brengen die bij jou past. Of het nu gaat om de opname van de film op locatie of bij ons in de studio, wij hebben de juiste mensen en middelen om jouw verhaal op beeld vast te leggen.

Meer over Co-creatie
A video
Bekijk video

Commercial Samsung

Productvideo
Videoproductie met Digitale Animatie

Samsung

A video
Bekijk video

Starten met Kinderboeken

Promovideo
Video met Animatie

Huis73

A video
Bekijk video

Bedrijfsfilm Familiebedrijf Installatietechniek

Videoproductie

Van den Biggelaar Installatietechniek

Bekijk ons portfolio

Digitale Toegankelijkheid

Wij streven ernaar om onze filmproducties toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht hun beperkingen. Dit betekent dat we ons op verzoek kunnen houden aan de WCAG 2.1 richtlijnen voor webtoegankelijkheid. Deze richtlijnen zorgen ervoor dat onze films toegankelijk zijn voor mensen met een beperkt gezichtsvermogen, slechthorendheid, cognitieve beperkingen en andere beperkingen. Door te voldoen aan deze richtlijnen zijn onze films voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk en is jouw boodschap voor iedereen te begrijpen.

Meer over Digitale Toegangkelijkheid