Animatie - Elevator Productions

Jouw animatie komt tot leven

In Co-creatie samen met jou

Sluiten

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De magie van Animatie

Of het nu digitaal of handgemaakt is, elk stuk dat we co-creëren, komt voort uit een combinatie van creativiteit, vakmanschap en technische vaardigheid. Duik met ons in de wereld van kleurrijke graphics en organische beelden, waar complexe ideeën tot leven komen en verhalen worden verteld op een manier die aanspreekt en inspireert.

Ga jij voor een Digitale of Handgemaakte Animatie?

Digitale Animatie

Digitale Animaties zijn een geweldige manier om complexe ideeën op een duidelijke en creatieve manier over te brengen. Het is mogelijk om verbluffende animaties te maken met kleurrijke graphics, vloeiende bewegingen en spannende visuele effecten. Digitale Animaties kunnen worden gebruikt om een breed scala aan doelen te bereiken, van educatieve video’s tot reclamecampagnes.

Meer over Digitale Animaties

Handgemaakte Animatie

Handgemaakte animaties vereisen ambachtelijke vaardigheden, geduld en aandacht voor detail wat resulteert in unieke en verfijnde resultaten. Deze animaties worden gemaakt met verschillende technieken, zoals tekenen, kartonnen bouwsels of Stop-motion. Hierdoor ontstaat veel creatieve vrijheid. Handgemaakte Animaties hebben een organische uitstraling en geven een menselijke touch aan de beelden. Ze resulteren snel in een enthousiaste reactie van de kijker.

Meer over Handgemaakte Animaties

Deze animaties komen tot leven

A video
Bekijk video

Commercial Konings Liquid Solutions

Productvideo
Digitale Animatie

AB Mauri

A video
Bekijk video

Damen Shipyards Tax Policy

Whiteboard Animatie
Handgemaakte Animatie

Damen Shipyards

A video
Bekijk video

Watermanagement Provincie Flevoland

Table Story
Unieke handgemaakte animatie

Provincie Flevoland

Bekijk ons portfolio

Samen creëren

Bij Elevator Productions geloven we dat het beste resultaat bereikt wordt als we samenwerken met onze klanten. Wij luisteren naar jouw verhaal en ideeën en werken samen om een animatie te creëren die precies aansluit bij wat jij wilt uitdragen. Met een Co-creatie hebben we in slechts één dag een script en geschetst storyboard klaar om aan de slag te gaan met animeren.

Meer over onze Co-creatie

Dit is nog leuker dan wat ik zelf in gedachte had!

Multifunctionele Studio

We hebben een state-of-the-art studio waar we niet alleen filmproducties opnemen, maar ook handgemaakte animaties creëren. Deze animaties, waaronder Whiteboard Animaties, Table Stories en Stop Motion animaties, bieden unieke en creatieve manieren om een verhaal te vertellen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om onze Green Screen Studio te gebruiken om Digitale Animaties te combineren met echte personen, wat resulteert in een nog indrukwekkender visueel effect.

Onze film- en animatiestudio

Digitale toegankelijkheid

Elevator Productions streeft naar het maken van kwalitatief hoogstaande animaties voor al haar klanten. Wij zijn er trots op dat we voldoen aan de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1, waarmee we ervoor kunnen zorgen dat onze animaties toegankelijk zijn voor mensen met beperkingen.

Door animaties toegankelijk te maken voor alle gebruikers, zorgen wij ervoor dat jij een breed publiek bereikt en bijdraagt aan een inclusievere digitale wereld. Wij zijn toegewijd aan het produceren van animaties die niet alleen mooi en creatief zijn, maar ook functioneel en toegankelijk voor iedereen.

Bij Elevator Productions geloven we dat kwaliteit en toegankelijkheid hand in hand kunnen gaan. Wij zijn blij dat we voldoen aan de WCAG 2.1 guidelines en zullen ons blijven inzetten om toegankelijke en boeiende animaties te produceren voor al onze klanten.

Meer over de WCAG guidelines

Wanneer komt jouw verhaal tot leven

Onze animatoren zijn net zo verschillend als de animaties die ze creëren. Of je nu op zoek bent naar een strakke 2D-animatie, een 3D-animatie of een creatieve Stop-motion animatie, wij hebben het allemaal in huis. Maar dat is nog niet alles! Onze specialiteiten omvatten ook de meest humoristische animaties, zoals Whiteboard Animaties en Table Stories.

Ben je klaar om je verhaal tot leven te brengen met een animatie in Co-creatie met Elevator Productions? 

Neem contact op