Werkplek te huur in Den Bosch langs de snelweg - Elevator Productions

Werkplek te huur

Den Bosch langs A59

Sluiten

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bureau te huur

Ben jij op zoek naar een fijne werkplek in ‘s-Hertogenbosch? Ik heb 3 werkplekken beschikbaar in een afgesloten gedeelde kantoorruimte voor slechts €195,- (excl. btw) per maand, per bureau. Dit is inclusief een bureau met bureaustoel en alle benodigde faciliteiten zoals:

  1. Glasvezel internet
  2. Gratis parkeren (met laadpaal)
  3. Gratis gebruik vergaderzalen
  4. Airco, printers en koffieautomaat

Profiteer van een fijne werkplek zonder een volledig kantoor te huren

Belangrijk om te weten: ik verhuur geen losse kantoren, maar bied aangename werkplekken aan bij mij in het kantoor. Beschikbaar zijn nu drie van deze ingerichte werkplekken in een gezamenlijke, afsluitbare ruimte met een beperkt aantal mensen. Elke werkplek is voorzien van een bureau, bureaustoel, glasvezel internet, printers, koffie en airconditioning. Bovendien heb je als huurder gratis toegang tot twee vergaderzalen en een parkeerplaats bij het pand met laadpaal. Kortom, de werkplekken bieden een ideale oplossing voor ondernemers die op zoek zijn naar een flexibele, professionele werkplek, zonder de meerjarige verplichting van het huren van een volledig kantoor.

Losse werkplek huren?

Gratis gebruik van 2 vergaderzalen

Naast de werkplek bied ik gratis gebruik van 2 vergaderzalen aan. Ideaal voor het ontvangen van klanten of het organiseren van meetings. Zo hoef je niet meer te zoeken naar een externe locatie en bespaar je tijd en geld.

Wie vult mij aan?

Dat wil niet zeggen dat ik alleen op zoek ben naar filmmakers of animatoren. Ook ondernemers uit andere branches, zoals websitebouwers, fotografen of grafisch ontwerpers zouden mij kunnen versterken. Door op dezelfde locatie te werken, kunnen we niet alleen van elkaars expertise profiteren, maar ook elkaars netwerk vergroten en zo nieuwe samenwerkingsmogelijkheden creëren. Kortom, ik ben op zoek naar ondernemers die mij kunnen aanvullen en versterken, ongeacht de branche waarin je actief bent.

Lunchen en collega’s

Bij het huren van een werkplek bij mij word je onderdeel van een betrokken netwerk van ondernemers en zzp’ers uit het gehele pand. We hebben een sociale sfeer met gezamenlijke lunches, buiten bij de picknicktafel bij mooi weer, en af en toe borrels in onze bar. Zo is werken bij ons niet alleen productief, maar ook plezierig en soort van collegiaal!

De Bloemendaal 10 – ‘s-Hertogenbosch

Google Maps kaartje van Elevator Productions in 's-Hertogenbosch op  De Bloemendaal 10

Elevator Productions in ‘s-Hertogenbosch op De Bloemendaal 10

Interesse in dit bureau?

Ben jij die creatieveling die nog een werkplek zoekt?

Stuur me dan een mail
bas@elevatorproductions.nl
of bel naar 073-7600169.

Wie weet is deze, of één van de andere, werkplekken binnenkort van jou!

Neem contact op

De perfecte plek om te creëren

5 voordelen van het huren van een werkplek voor ondernemers

Nog niet overtuigt? Hier 5 voordelen van het huren van een eigen werkplek;

1. Flexibiliteit

Het huren van deze werkplek biedt ondernemers de flexibiliteit om te werken wanneer ze willen. Dit kan vooral handig zijn voor freelancers of kleine bedrijven die niet over een eigen kantoor beschikken en liever geen langdurige huurverplichtingen van enkele jaren aangaan.

2. Kostenbesparing

Het huren van deze werkplek kan aanzienlijk goedkoper zijn dan het huren van een eigen kantoor. Een werkplek biedt alle basisfaciliteiten die je nodig hebt, zoals snel internet, printers en koffie, waardoor je bespaart op extra kosten voor het inrichten van een eigen kantoor.

3. Professionele uitstraling

Het huren van deze of de juiste werkplek kan bijdragen aan een professionele uitstraling van je bedrijf. Klanten en potentiële klanten zullen je bedrijf serieuzer nemen wanneer je een professionele werkplek hebt.

4. Netwerkmogelijkheden

Het huren van deze werkplek biedt ondernemers de mogelijkheid om te netwerken met andere huurders. Dit kan leiden tot nieuwe zakelijke kansen en waardevolle contacten.

5. Toegang tot extra faciliteiten

De werkplekken bieden toegang tot extra faciliteiten, zoals vergaderzalen en een gezellige bar. Dit kan erg handig zijn voor ondernemers die af en toe extra ruimte nodig hebben voor bijvoorbeeld vergaderingen of presentaties.

Al met al kan het huren van een werkplek dus veel voordelen bieden voor ondernemers die op zoek zijn naar flexibiliteit, kostenbesparing, een professionele uitstraling, netwerkmogelijkheden en toegang tot extra faciliteiten.

Neem contact op