Livestream - Elevator Productions

Jouw livestream komt tot leven

Op locatie of in onze studio

Sluiten

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Livestreamen met Elevator Productions

Wil je jouw evenement, presentatie of talkshow live uitzenden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken Livestreams met slechts enkele personen en slimme technieken, zodat je een hoge kwaliteit stream krijgt tegen een scherp tarief. Of je nu wilt uitzenden via YouTube, Facebook, Zoom of Microsoft Teams, wij regelen het voor je. Ook is het mogelijk om de Livestream later terug te kijken, zodat je deze niet hoeft te missen als je hem niet live hebt kunnen bekijken.

Moderne technieken en professionele uitstraling

Wij maken gebruik van moderne technieken om de Livestream zo soepel en professioneel mogelijk te laten verlopen. We werken met meerdere camera’s en een switcher om tussen de verschillende beelden te schakelen. Daarnaast hebben we diverse microfoons ter beschikking om het geluid optimaal te laten klinken en kunnen we zorgen voor studio belichting, zodat alles goed in beeld komt. We hebben de mogelijkheid om intro, outro’s, slides, video’s en afbeeldingen toe te voegen aan de Livestream. Hiermee krijg je een strakke en dynamische uitzending.

Onze studio

Onze eigen Multifunctionele Studio is volledig naar wens in te richten. Van een talkshow setting tot een persoonlijk gesprek vanuit een comfortabele sofa. We kunnen ook live streamen met een green-screen achtergrond. Met deze techniek wordt de achtergrond vervangen door bijvoorbeeld je logo of zet je de presentator, met een green screen, voor Powerpoint slides. Er staan extra schermen in de studio om je te ondersteunen tijdens de uitzending. We brengen dan bijvoorbeeld vragen uit de chat, een aftelklok en uiteraard de uitzending zelf in beeld, je weet dan zeker dat je er goed op staat!

Meer over onze studio

Op locatie

Wil je een Livestream vanaf een externe locatie? Ook dan kun je op ons rekenen. We kunnen jouw locatie inrichten met studioverlichting om een professionele uitstraling te creëren. We hebben ook de mogelijkheid om backup internetverbindingen op te zetten via 4G, zodat we niet afhankelijk zijn van het internet op locatie. We vinden het belangrijk om dicht op de actie te zitten en nemen dan ook graag een strategisch plekje in met zicht op de sprekers, zodat we de beste controle hebben over de Livestream.

Interactie met kijkers

Een belangrijk aspect van een succesvolle Livestream is het betrekken van de kijkers bij je evenement. We kunnen live vragen van de kijkers presenteren of mensen direct met hun webcam in laten bellen, waardoor de uitzending interactief en boeiend wordt. Hiermee vergroot je de betrokkenheid van je publiek en creëer je een unieke ervaring voor zowel de aanwezigen als de kijkers op afstand.

Extra content met gelijktijdige opname

We kunnen met alle camera’s tegelijk opnemen tijdens de Livestream, waardoor we achteraf met het geschoten beeldmateriaal extra content kunnen creëren. Denk hierbij aan korte clips voor social media, een samenvatting van de Livestream of het uitlichten van specifieke momenten. Hierdoor haal je het maximale uit je Livestream en zorg je voor een langere levensduur van de content. Deze extra content is ideaal voor het achteraf delen op social media, het promoten van toekomstige evenementen of het versterken van je merk.

Volledige ondersteuning en begeleiding

Bij Elevator Productions bieden we niet alleen technische ondersteuning, maar ook inhoudelijke begeleiding. We helpen je graag bij het maken van een script en adviseren je over de beste manier om je boodschap over te brengen via de Livestream. Ook tijdens de Livestream zijn we er voor je en kunnen we je ondersteunen met extra schermen, een aftelklok en realtime monitoring van de uitzending.

A video
Bekijk video

In store livestream

Livestream

Samsung & MediaMarkt

A video
Bekijk video

Product Event Livestream

Event Stream
Livestream

Samsung

A video
Bekijk video

Remote Webinar

Remote Webinar
Livestream

Samsung

Bekijk ons portfolio

Kies voor Elevator Productions

Zoek je een professionele partner voor het live streamen van jouw evenement, presentatie of talkshow? Elevator Productions biedt de nieuwste technieken en apparatuur voor een hoogwaardige Livestream tegen een scherp tarief. Of het nu gaat om uitzenden op YouTube, Facebook, Zoom of Microsoft Teams, wij regelen het voor je. Neem contact op en ontdek wat wij voor jouw Livestream kunnen betekenen!

Neem contact op met Bas