Multifunctionele Studio - Elevator Productions

Onze Multifunctionele Studio

Brengt jouw verhaal tot leven

Sluiten

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek onze veelzijdige studio, perfect voor Film, Animatie en Livestreams. Uitgerust met professionele verlichting, aanpasbare achtergronddoeken en een breed scala aan faciliteiten, is onze studio het ideale decor voor iedere productie. Dankzij de uitstekende geluidsisolatie en de ruime vergaderruimte ernaast, kan iedereen in alle comfort meekijken met de opnames. Onze studio biedt tevens meerdere tv’s voor sprekers, acteurs en animatoren, zodat zij live beeld, presentaties of een autocue kunnen gebruiken.

Alle faciliteiten die je nodig hebt

Wat je ook wilt creëren, onze studio biedt alle faciliteiten en ondersteuning die je nodig hebt. Ons team van professionals staat klaar om je te helpen bij elke stap van het proces, van conceptontwikkeling tot postproductie. Neem contact met ons op om jouw ideeën te bespreken en ontdek hoe wij je kunnen helpen om jouw visie tot leven te brengen. Bezoek ook onze andere pagina’s voor meer informatie over onze diensten en eerdere projecten.

Filmstudio

Onze filmstudio is ideaal voor tutorials, E-learnings, presentaties, productuitleg, Green-Screen opnames, talkshow settings en meer. Laat je creativiteit de vrije loop met onze geavanceerde Green-Screen mogelijkheden en achtergrondverlichting in alle kleuren van de regenboog. Creëer de perfecte uitstraling die past bij jouw huisstijl of unieke productie.

Meer over onze filmproducties

Animatiestudio

Onze Animatiestudio is uitgerust voor diverse soorten animaties, zoals Whiteboard Animaties, Table Stories en Stop-Motion animaties. We creëren Handgemaakte Animaties die onze Filmproducties ondersteunen of op zichzelf staan als unieke projecten. Ons team van getalenteerde animators staat klaar om jouw verhaal tot leven te brengen in een boeiende en visueel aantrekkelijke animatie.

Meer over onze Handgemaakte Animaties

Livestreamstudio

Profiteer van onze snelle internetverbinding en stream in de hoogste kwaliteit. Onze Livestreamstudio is geschikt voor presentaties, vergaderingen, talkshows en grote productlanceringen. Interactie met de kijkers is mogelijk via de verschillende schermen in de studio, waardoor jouw evenement een dynamische en boeiende ervaring wordt voor alle betrokkenen.

Meer over Livestreamen vanuit onze studio

Breng jouw verhaal tot leven in onze studio

Wat je ook wilt creëren, onze studio biedt alle faciliteiten en ondersteuning die je nodig hebt. Ons team van professionals staat klaar om je te helpen bij elke stap van het proces, van conceptontwikkeling tot postproductie. Neem contact met ons op om jouw ideeën te bespreken en ontdek hoe wij je kunnen helpen om jouw visie tot leven te brengen.

Neem contact op met Bas