Film met animatie - Elevator Productions

Film versterkt door animatie

In Co-creatie samen met jou

Sluiten

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij bieden de mogelijkheid om Filmproducties te versterken met animaties. Door video af te wisselen met geanimeerde scenes of door een geanimeerde laag over de film heen te leggen. Hierdoor komt jouw verhaal echt tot leven en krijgt de kijker een nog beter beeld van jouw boodschap.

Op maat gemaakte animaties

Onze animaties zijn op maat gemaakt en vullen jouw video zowel visueel als inhoudelijk aan. We maken ze speciaal voor jouw verhaal en zorgen dat ze er perfect bij aansluiten. Waardoor de film en animatie goed in elkaar overvloeien.

Verschillende animatiestijlen

Je hebt bij ons de keuze uit verschillende animatiestijlen. Ga voor een Handgetekende of Digitale stijl die over de film heen ligt. Of wissel af tussen een gefilmde scene en een geanimeerde scene.

A video
Bekijk video

Avans Innovative Studio

Promotie Video
Videoproductie met Animatie

Avans Hogeschool

A video
Bekijk video

Starten met Kinderboeken

Promovideo
Video met Animatie

Huis73

A video
Bekijk video

Uitleg Cerebrale Visuele Stoornis

Informatieve Video
Video met Handgemaakte Animatie

Visio

 

Bekijk ons portfolio

Green Screen Studio

Onze eigen Green Screen Studio maakt de integratie van film en animatie nog groter. Hierdoor kun je zelfs in de ruimte rondzweven of aan tafel zitten met een geanimeerde persoon. Laat jouw verhaal tot leven komen en maak sterkere indruk op jouw doelgroep.

Onze Multifunctionele Studio

Versterk je verhaal met Co-creatie:

Co-creatie is een belangrijke tool om tot een mooie productie te komen en zorgt voor een nog beter én op maat gemaakt resultaat. We starten de Co-creatie sessie met ons LiftPlan om duidelijke kaders en verwachtingen neer te zetten. Door tijdens deze sessie met jouw organisatie aan het script en storyboard te werken zorgen we ervoor dat de boodschap precies overkomt zoals bedoeld. Samen werken aan het verhaal zorgt ook intern binnen jouw organisatie voor een beter gedragen productie.

Meer over onze werkwijze

We hebben nu in één dag helder waar we al een paar jaar over praten