Co-creatie in één dag - Elevator Productions

Co-create in één dag

Jouw verhaal komt tot leven

Sluiten

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het LiftPlan

De dag begint met het samen invullen van ons LiftPlan. In het LiftPlan gaan we dieper in op de doelstellingen, de doelgroep, de boodschap en de gewenste stijl van de productie. Het is een door ons ontwikkelde tool die helpt om snel en efficiënt de kaders van de productie neer te zetten. Hiermee hebben we een sterke basis.

Download het LiftPlan

Het script

Na het bepalen van de kaders en het verzamelen van alle input in de ochtend, gaat de copywriter aan de slag om het concept verder uit te werken en een eerste script te schrijven. Dit script presenteren we na de lunch en samen gaan we deze finetunen, zodat het perfect aansluit bij jullie wensen.

De stijl bepalen

Tijdens de Co-creatie sessie gaan we ook aan de slag met het bepalen van de stijl van de animatie of videoproductie. Voor een videoproductie denken na over de locaties en de sfeer die we willen creëren om zo het verhaal op de juiste manier over te brengen. Voor een animatie gaan we nadenken over kleuren, het gewenste lijnenspel en wat voor karakters er naar voren moeten komen.

Jouw verhaal komt tot leven

Na het finetunen van het script gaan we over naar het storyboard. Hierbij werken we samen met onze tekenaar om het tekstuele script tot leven te brengen met beelden. We schetsen het verhaal stap voor stap en bepalen bijvoorbeeld de shots die we gaan filmen of animeren. Ook kijken we naar de bewegingen of animaties die we gaan gebruiken. Zo krijg jij al een eerste indruk hoe de uiteindelijke animatie of videoproductie eruit komt te zien.

Tot rust komen

Na zo’n Co-creatie sessie is het tijd voor rust, althans voor jullie. Als het storyboard klaar is, gaan we over naar de productiefase. Hierbij gaan we daadwerkelijk aan de slag met de animatie of videoproductie. We werken met ons team van experts aan de verschillende onderdelen, zoals de montage, animatie, voice-over, muziek en geluidseffecten. Hierbij houden we jou natuurlijk op de hoogte van de voortgang.

De gedachte achter onze Co-creatie