De dagproductie | In één dag jouw video klaar?

Ja het is echt mogelijk, in één dag een basic videoproductie!

Heb je niet het budget of de tijd om een uitgebreide productie door ons te laten maken dan is deze budget oplossing misschien iets voor jou. 

Wat betekent dat voor je organisatie?

Omdat we maar enkele uren filmen heeft onze aanpak weinig impact op jouw organisatie. Daarnaast leveren we dezelfde dag dat we filmen jouw productie op. Je kunt deze dus snel inzetten op social-media of gebruiken voor andere kanalen.

Toch ontzorgd worden?

Wil je liever ontzorgd worden, maar wel een uitgebreide productie met volledig gebruik van de deskundigheid van ons team op het gebied van storytelling en visueel concept. Geef dat aan, dan zullen we daarop offreren.

Jeetje, wat kun je veel bereiken in een dag!
Erik - Taxateur & Aankoopmakelaar

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring met grote producties

De dagproductie heeft een basic aanpak, maar dat neemt niet weg dat je toch gebruik maakt van onze brede ervaring, kwaliteit en de juiste apparatuur.

De afgelopen jaren heeft Elevator Productions veel producties opgeleverd voor grote organisaties en bedrijven. Kijk maar eens rond op onze site. Intensieve samenwerkingstrajecten die door Elevator Productions worden begeleid en bijgestuurd naar een resultaat waar men enthousiast over is.

De voorbereiding doe je zelf

Omdat de dagproductie een budget oplossing is past een uitgebreide conceptbespreking met jou helaas niet binnen deze aanpak.

Na tips van onze kant komt de voorbereiding dus vooral op jezelf aan.

Jij zult het idee zelf moeten uitwerken en alles wat daarvoor nodig is moet geregeld zijn op de dag dat wij komen filmen. Uiteraard helpen we je hiermee op gang en mocht je er even niet uitkomen dan zijn wij natuurlijk altijd telefonisch bereikbaar.

Hoe ziet de dag eruit?

 • 9:00 uur
  Het eerste uur zetten we de puntjes op de i met betrekking tot jouw concept.
 • 10:00 uur
  Wij starten met filmen en jouw presentatie van de voice-over tekst die je zelf hebt geschreven.
 • 12:30 uur
  Elevator Productions gaat in haar eigen kantoor de gemaakte beelden omzetten in een mooie video.
 • 17:00 uur
  Je wordt bij ons in de studio uitgenodigd om het resultaat te bekijken en wij verwerken de eventuele opmerkingen direct.
 • 17:30 uur
  De sessie is afgerond en voordat je thuis bent heb je de productie met een download-optie in je mail staan. Veel succes met de uitrol!

Dagproductie: Evers & Evers Glas

Dagproductie: Erik - Taxateur & Aankoopmakelaar